Rólam [About/CV]

about

Pár szó rólam …

 

… fényképek …

Mindenkinek mást jelentenek, talán bele sem gondolunk igazán amikor fényképezünk, kinek mit.

Hiszen már egy telefonnal is olyan felbontású képek készülnek, amilyenek pár évvel ezelőtt még a legdrágább gépekkel sem, nem kell spórolni a filmmel, nem kell órákon át a sötétkamrában létrehozni a képet. Minden eldobható, minden kapható.

És talán pont ezért van különbség  a “képek” és a “fotográfiák” között. Minden fotó kép — de nem minden kép fotó. A digitális technika fejlődésével mindenkinek lehetősége van arra, kipróbálhassa magát, demokratizálódott minden. Gyakran ugyanazon munkákra széles skálán látok én is árakat — és a nap végén mindig igaz a mondás  ”azt kapom amiért fizetek”.

Én igyekszem mindig mindenből a legtöbbet kihozni, néha TFCD alapon is dolgozom — és ez nem jelenti azt, hogy ott lejjebb adom a minőség felé támasztott igényeimet.

Nagyon sok különböző munkát vállaltam már el, sőt, ha valamiről úgy gondoltam, nem én vagyok rá a legjobb jelölt, javasoltam magam helyett mást akit jobbnak gondolok ott és abban.

Nem akarok minden áron mindent, csak amit be is tudok fejezni.

Koncertek, rendezvények, filmforgatás, portréfotók, akt-album karácsonyra/valentinnapra … mind-mind külön kihívás, külön feladat. A képeket nem csak elkészítem, de a színkorrekciókat, retusálást, mindennemű digitális utómunkát is sajátkezűleg csinálom így kézben tudom tartani a teljes munkafolyamatot és már az elején tudom, miből mit lehet kihozni, mi hogyan lesz a legjobb.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, érdeklődés esetén személyesen is tudunk beszélni az elképzelésekről, lehetőségekről — elérhető vagyok a (+36) 70-625-3332-es telefonszámon, valamint email-ben az info@xanderhyde.com címemen.